Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Franse interesse voor Dario Cvitanich


23 juli 2012 - Ajax lijkt Dario Cvitanich dan eindelijk definitief kwijt te raken. Het Franse Nice heeft zich officieel bij Ajax gemeld om de Argentijnse aanvaller over te nemen. Ajax weigerde eerder een bod van Argentijnse Independiente.

Nice speelt ook komend seizoen op het hoogste niveau in Frankrijk, Ligue 1, en ziet in Cvitanich een versterking. De Fransen zaten inmiddels al met de zaakwaarnemer van Cvitanich om de tafel. Nice hoopt snel zaken te doen want ook het Spaanse Osasuna schijnt een oogje op de aanvaller te hebben.

Naast de Frans en Spaanse interesse is er ook belangstelling uit de Amerikaanse profcompetitie Major League Soccer. Daar heeft het Canadese Toronto FC interesse. Toronto is op zoek naar een nieuwe aanvalsleider nu Danny Koevermans door een zware knieblessure voorlopig uit de roulatie is.

Ajax verhuurde Cvitanich de afgelopen jaren aan Zuid-Amerikaanse clubs. Zo speelde hij voor het Mexicaanse Pachuca en het Argentijnse Boca Juniors. Met die laatste club behaalde Cvitanich dit jaar de finale van de Copa Liberadores. Het Braziliaanse Corinthians bleek daarin te sterk. Ajax betaalde in 2008 nog 7,5 miljoen euro voor de aanvaller. Cvitanich staat nog tot de zomer van 2013 onder contract in Amsterdam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!