Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dennis Gentenaar aan de slag bij Almere City


23 juli 2012 - Dennis Gentenaar vervolgt zijn loopbaan in de Jupiler League. De 36-jarige doelman heeft een tweejarig contract getekend bij Almere City FC.

In het verleden kwam de doelman uit voor NEC, Borussia Dortmund en Ajax. De afgelopen drie seizoenen stond Gentenaar onder contract bij VVV Venlo. Mede door een zware knieblessure kwam de doelman in Limburg tot slechts 50 competitieduels.

De ervaren doelman hield in Almere al enige tijd zijn conditie op peil nadat zijn contract bij VVV Venlo was afgelopen. Almere City zal Gentenaar ook helpen met zijn maatschappelijke loopbaan na het voetbal. Zo zal Gentenaar gaan assisteren op het technisch en managementvlak van de organisatie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!