Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC legt voormalig aanvaller Fulham vast


23 juli 2012 - RKC Waalwijk heeft zich opnieuw weten te versterken met een aanvaller. De Fransman Richard Barroilhet tekende na een succesvolle stageperiode een eenjarig contract met een optie voor nog eens een seizoen.

De negentienjarige aanvaller is geboren in Engeland maar groeide op in Frankrijk. In de jeugdopleiding van Nice maakte de aanvaller zoveel indruk dat hij opviel bij de scouts van Fulham. De Engelse club verhuurde de voormalig jeugdinternational vorig jaar nog aan het Finse VPS.

Een positieve referentie van Martin Jol deed hoofdscout Janus van Gelder besluiten om de aanvaller uit te nodigen voor een stageperiode. Van Gelder: "Tijdens die stage heeft Richie aangetoond een meerwaarde te kunnen zijn voor onze selectie. Richie is technisch vaardig en altijd in beweging. Hij is nu typisch zo'n spits waar je als verdediger juist níet tegen wilt spelen. Bovendien is hij jong, enthousiast en leergierig. In Waalwijk krijgt hij de kans zich verder te ontwikkelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!