Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Erwin Koeman: achterin staat het


24 juli 2012 - Niet de promovendi PEC Zwolle of Willem II maar RKC Waalwijk werkt komend seizoen met de kleinste begroting. 4,6 miljoen euro kan er komend seizoen worden uitgegeven. Trainer Erwin Koeman weet waar hij aan is begonnen. Al is het lastig werken als oud-trainer Ruud Brood met Roda JC trekt aan zijn spelers.

Erwin Koeman weet dat hij met de kleinste begroting van de Eredivisie werkt. Koeman in De Telegraaf: "Maar dat geeft niet. Dan is het de uitdaging voor mij om een zo goed mogelijk elftal neer te zetten. Het geraamte van RKC staat. De keeper, achterin en het verdedigende deel van het middenveld is hetzelfde gebleven. Alleen voorin zijn we de creativiteit en de doelpuntenmakers kwijt. Die moeten worden vervangen."

Krisztian maakte al de overstap naar Roda JC, er is Limburgse interesse in Henrico Drost (25) en Cuco Martina (22). En er zijn meer clubs die belangstelling hebben in spelers van RKC Waalwijk. Koeman: "Vooral Roda JC is heel sterk in het proberen weg te halen van onze spelers. Neem ik het Ruud Brood kwalijk? Nee, zo gaat dat. Zo zit het voetbal in elkaar."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!