Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alexander Buttner woedend op Vitesse


24 juli 2012 - Alexander Buttner heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Vitesse. De linksback overweegt een arbitragezaak aan te spannen tegen de Arnhemse club, zo meldde Johan Derksen in het RTL-programma Tour du Jour.

In afwachting van een aanstaande transfer mag de 23-jarige linksback niet meer meetrainen met de selectie van Fred Rutten. Dat steekt de linkspoot die graag weer wil deel uitmaken van de selectie of een realistische vraagprijs van Vitesse wil horen.

Een transfer naar de Engelse promovendus Southampton ketste een aantal weken geleden uit. Vitesse was het met Southampton al eens over de transfersom. De transfer ketste af nadat Southampton de inhoud van het akkoord wilde aanpassen.

Er is op dit moment concrete belangstelling van Hannover '96, Fulham, Shakter Donetsk en een tweetal clubs uit Frankrijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!