Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente gaat mogelijk in Duitsland trainen


24 juli 2012 - FC Twente kan voorlopig nog geen beroep doen op Dmitry Bulykin. De werkvergunning van de Russische aanvaller is verlopen. Daarom mag de ervaren spits de komende periode niet met FC Twente trainen en wedstrijden spelen. FC Twente overweegt een aantal keer te trainen in Duitsland waar Bulykin wel kan trainen.

Het is onbekend hoe lang de procedure zal verlopen. FC Twente moest onlangs drie weken wachten op de Chileense aanwinst Felipe Gutierrez. Een voordeel is dat Bulykin de afgelopen twee jaar al in Nederland actief was voor respectievelijk ADO Den Haag en Ajax. Afgelopen seizoen was de procedure voor Bulykin bij Ajax in korte tijd gepiept.

De Tukkers zijn dringend op zoek naar offensieve slagkracht. Donderdag tegen Inter Turku komt in ieder geval te vroeg voor de Russische aanvaller. FC Twente is ook nog in onderhandeling met Internazionale over Luc Castaignos.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!