Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Adam Maher stuurt aan op breuk met AZ


24 juli 2012 - AZ moet vrezen voor een vertrek van Adam Maher. De jonge middenvelder laat in NuSport optekenen aan te sturen op een vertrek uit Alkmaar nu hij na zijn stormachtige doorbraak nog altijd geen nieuw contract heeft aangeboden.

PSV klopte eerder deze zomer tevergeefs aan bij AZ voor Maher. Tot serieuze onderhandelingen kwam het niet mar Maher gaat nog altijd uit van een binnenlandse transfer. Maher: "Zo denk ik daar zeker over. Ik heb trainer Gertjan Verbeek en technisch directeur Earnest Stewart tijdens mijn trainingsstage bij het Nederlands elftal uitgelegd dat ik weg wil. Of ze er blij mee waren of niet, ík beslis. Het is míjn carrière."

De middenvelder vervolgt tegenover NuSport: "Hun reactie was: oké, dan zijn we op de hoogte. Met de trainer had ik een langer gesprek. Ik heb hem gezegd dat ik gewoon toe ben aan een nieuwe stap en PSV heeft interesse. Ik weet dat AZ me alleen bij een goed bod laat gaan en het liefst zou zien dat ik nog minstens een jaar blijf. Maar om dat te kunnen eisen had de club ook respect moeten tonen door gemaakte afspraken na te komen. Kwaad ben ik niet snel, maar je kunt het wel teleurgesteld noemen. Welke afspraken de club niet nagekomen is, dat houd ik voor me."

De middenvelder ontving afgelopen seizoen de Johan Cruijff prijs voor het grootste talent in het Nederlands voetbal. De middenvelder ligt nog tot de zomer van 2015 in Alkmaar vaast. "Ik ben volgens mij de minst betaalde speler hier. Vanuit de pers heb ik vernomen dat de club denkt aan buitenlandse transferbedragen, dan weet ik niet waar ze mee bezig zijn."

"Dat AZ in december vorig jaar niet met mij en mijn zaakwaarnemer Sigi Lens een gesprek is aangegaan, wil al zeggen dat er iets niet goed zit. Maar dat is de keuze van de club. Ik probeer nog steeds gewoon op het veld te laten zien wat ik kan en verder zie ik wel hoe het afloopt. Ik heb aangegeven dat ik weg wil en als er dan een mooie club komt als PSV, dan wil ik daar heen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: NuSport |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!