Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Wiel slaat terug naar leiding Ajax


24 juli 2012 - Gregory van der Wiel kreeg afgelopen weekend nog eens te horen wat hij al een tijdje geleden verteld werd: vertrekken of op de bank belanden wanneer hij zijn aflopende contract niet wil verlengen. De international haalt nu zelf keihard uit naar Ajax.

Volgens de rechtsback betaalt Ajax meer aan aangekochte spelers dan aan eigen opgeleid talent. Zo stelt Van der Wiel in gesprek met NuSport: "Ik heb me er altijd over verbaasd dat Ajax jeugdspelers die hun hele leven hier hebben rondgelopen mindere contracten geeft dan spelers van buitenaf. Die nieuwkomers krijgen, bam, dubbele of driedubbele salarissen, terwijl ze soms na een jaar alweer weg moeten."

"In mijn optiek moet je juist trouwe jeugdspelers belonen", gaat Van der Wiel verder met zijn betoog in NuSport. Van der Wiel sprak eerder nog wel over contractverlenging. "Ach, ik zit sowieso niet bij de topverdieners. Daar kon ik ook niet bij in de buurt komen.

Nu Van der Wiel niet wil verlengen moet hij vertrekken anders zal hij op de bank belanden. Een struikelblok is de hoge transfersom die Ajax in gedachte heeft. Van der Wiel: "Ajax maakt het me moeilijk. Jammer, ik heb altijd mijn stinkende best gedaan."

Tot slot gaat de international ook nog in op de mogelijkheid dat hij op de bank belandt wanneer het tot en met 31 augustus niet tot een transfer is gekomen. Ajax blijft in zijn hart en hij zal altijd voor die club blijft knokken. "Ook als ik niet speel."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!