Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kijk vanavond live naar HSV - FC Barcelona


24 juli 2012 - Ibrahim Afellay hoopt vanavovond op speelminuten in Hamburg wanneer HSV in de Imtech Arena FC Barcelona ontvangt. De Spaanse topclubs is met bijna al haar sterren afgereisd naar Duitsland voor het treffen het HSV. Alleen de licht geblesseerde Messi en Puyol zijn in Spanje achtergebleven.

De wedstrijd staat voor vanavond om 18.00 uur op het programma. De Imtech Arena is al weken uitverkocht. Mogelijk dat er twee Nederlanders in actie komen. Naast Ibrahim Afellay is dat uiteraard Jeffrey Bruma die sinds vorig jaar zomer bij Hamburger SV speelt.

Hamburger SV - FC Barcelona wordt vanavond live en gratis uitgezonden op Unibet TV. De enige vereiste om te kijken is dat je een bedrag op je Unibet-rekening hebt moeten staan. Nog geen lid van Unibet? Meld je dan nu bij Unibet aan en kijk vanavond live en gratis naar HSV - FC Barcelona.

Voor meer informatie: Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!