Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Inter Turku - FC Twente niet op TV


24 juli 2012 - Slecht nieuws voor de fans van FC Twente. De return tussen FC Twente en Inter Turku wordt niet live uitgezonden door Eredivisie Live. De wedstrijd wordt in Finland niet uitgezonden en zodoende kan Inter Turku - FC Twente ook niet door Eredivisie Live worden verslagen.

De uitzendrechten liggen in de voorronde van de Europa League bij de thuisspelende ploegen. Eredivisie Live heeft een deal met alle Nederlandse deelnemers en zodoende werd afgelopen week nog FC Twente - Inter Turku live uitgezonden. Donderdag brengt Eredivisie Live ook Vitesse - Lokomotiv Plovdiv op het scherm.

De rechten voor Inter Turku - FC Twente liggen bij de Finse club. Er is geen interesse vanuit Finland om de wedstrijd live uit te zenden. Een forse tegenvaller voor alle Tukkers die nu hun helden via teletekst of websites als Soccerstand.com moeten volgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!