Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax moet doelwit Muniesa vergeten'


24 juli 2012 - Slecht nieuws voor Ajax. Marc Muniesa, het transferdoelwit van de Amsterdammers om Jan Vertonghen op te volgen, viel vandaag geblesseerd uit in de vriendschappelijke wedstrijd tussen FC Barcelona en Hamburger SV. Het lijkt op een ernstige blessure.

Muniesa raakte in het duel in Noord-Duitsland naar verwachting zwaar geblesseerd. Waarschijnlijk heeft de centrale verdediger zijn kniebanden gescheurd waardoor hij maanden uit de roulatie zal zijn. Het zou een forse tegenvaller zijn voor Ajax dat in Muniesa de topkandidaat zag om Vertonghen op te volgen. Ajax zou de verdediger huren.

Waar in de eerste helft nog een groot aantal bekende namen aan Barcelona-zijde mee voetbalden was daar in de tweede helft geen sprake van. Een groot aantal jonge talenten afkomstig uit Barcelona B, waaronder ook Muniesa, kwamen de tweede helft in actie. Barcelona zou het duel met 2-1 winnen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!