Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC bevestigt interesse in Martina


25 juli 2012 - Roda JC heeft de belangstelling in Cocu Martina van RKC Waalwijk bevestigd. Trainer Ruud Brood zou graag ook komend seizoen met Martina willen werken. Het afgelopen seizoen speelde Martina in zijn eerste seizoen onder Brood 19 wedstrijden in het eerste elftal van RKC Waalwijk.

"Hij is, ook vanwege zijn leeftijd, voor ons een interessante speler", aldusde technisch directeur van Roda JC, Gerard Wielaert in Dagblad De Limburger over de 24-jarige Martina. "We kijken nu of het wel haalbaar is hem over te nemen, want hij heeft nog een tweejarig contract."

Een eventuele komst van Martina staat volgens De Limburger los van het al dan niet aantrekken van de Zweedse verdediger Mattias Bjärsmyr. De voormalig speler van Goteborg, Panathinaikos en Rosenborg zit momenteel zonder club en is in Kerkrade op proef.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!