Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ismail Aissati toch niet naar Vitesse


25 juli 2012 - Ismail Aissati speelt komend seizoen niet voor Vitesse. De 23-jarige Marokkaan heeft het laatste bod van de Arnhemse club niet geaccepteerd, zo heeft een woordvoerster van de Arnhemse club aan Omroep Gelderland laten weten.

De transfervrije middenvelder, die eerder al een jaar bij Vitesse speelde, trainde weken mee bij de Arnhemmers en leek zo goed als rond te zijn met de club. Hij had al een rugnummer toegewezen gekregen en poseerde ook op de elftalfoto.

Aissati speelde zich vorig seizoen in de basis van landskampioen Ajax. Met die club kwam hij er ook niet uit over een contract voor komend seizoen. Twee jaar geleden speelde Aissati op huurbasis bij Vitesse. De Arnhemse club wilde hem toen definitief overnemen van Ajax, maar dat ketste toen af.

Het is onbekend of Ismail Aissati al een andere optie heeft.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!