Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zaakwaarnemer Maher verhoogt druk op leiding AZ


25 juli 2012 - Nadat Adam Maher gisteren al in gesprek met NuSport uithaalde naar de clubleiding van AZ is het nu de beurt aan diens zaakwaarnemer Sigi Lens. De achttienjarige middenvelder lijkt duidelijk zijn zinnen te hebben gezet op een vertrek uit Alkmaar.

Zaakwaarnemer Sigi Lens in het Algemeen Dagblad: 'Als ik de bedragen hoor die er voor Adam betaald moeten worden, dan denk ik: Dat kan toch niet waar zijn? Dat is meer dan er voor spelers als Mounir El Hamdaoui en Demy de Zeeuw is betaald. En die waren toen international. Adam speelt in Alkmaar met een gewoon contract voor de A-selectie, maar ze verlangen straks wl een grote transfersom voor hem. Een transfersom die alleen maar door buitenlandse clubs kan worden betaald.'

Adam Maher wil graag een volgende stap in zijn loopbaan zetten. Daarbij is de voorkeur uitgesproken voor PSV of Ajax. PSV bood eerder deze zomer naar verluidt al 7 miljoen euro terwijl AZ denkt aan een bedrag van 12 miljoen euro. Ajax heeft geen interesse. Met Christian Eriksen, Siem de Jong, Lasse Schone en Viktor Fischer zijn er voldoende opties voor de nummer tien positie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!