Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'PEC Zwolle grijpt ook naast Bonevacia'


25 juli 2012 - Roly Bonevacia maakt vooralsnog niet de overstap naar PEC Zwolle. De promovendus had de twintigjarige middenvelder graag gehuurd van Ajax maar komt er met de landskampioen niet uit over de huursom.

Het afgelopen seizoen verhuurde Ajax de middenvelder al aan NAC Breda, waar hij uiteindelijk op de bank belandde. In de voorbereiding op het huidige seizoen mocht Bonevacia mee op trainingskamp naar De Lutte. Na dit trainingskamp kon hij zich melden bij Jong Ajax. Een verhuur is dus voor alle partijen de beste optie.

PEC Zwolle is al langer op zoek naar een extra middenvelder. Eerder klopte de club tevergeefs aan bij Bas Sibum. De ervaren middenvelder gaf de voorkeur aan een avontuur in BelgiŽ bij Waasland-Beveren. Op dit moment heeft PEC Zwolle nog wel Norichio Nieveld op proef. De voormalig speler van Excelsior viel op bij Team VVCS, het team van contractloze profs.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!