Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twee nieuwe spelers voor NEC


25 juli 2012 - NEC heeft de komst van twee nieuwe spelers aangekondigd. Het gaat om de 25-jarige Soren Rieks uit Denemarken en de 24-jarige Marcel Stutter uit Duitsland. Laatstgenoemde verdiende zijn contract na een stageperiode.

Rieks is afkomstig van het Deense Esbjerg. De 25-jarige Rieks speelt normaal gesproken in de aanval maar kan ook op het middenveld uit de voeten. NEC neemt de speler transfervrij over van Esbjerg waar zijn contract was afgelopen. In Nijmegen lag voor drievoudig international een driejarig contract klaar. NEC heeft goede ervaringen met spelers van Esbjerg, vorig jaar werd namelijk linksback Kevin Conboy van deze Deense club overgenomen.

Rieks op de website van NEC: "Ik heb enorm veel zin om me met NECin de Nederlandse competitie verder te ontwikkelen. Ik ken de club als een goed voetballende ploeg en ga mijn uiterste best doen om met NEC zo hoog mogelijk te eindigen komend seizoen."

Ook technisch Directeur Carlos Aalbers was tevreden: "Sören is een uitstekende aanwinst voor de selectie van NEC. We halen met hem een technisch vaardige speler in huis die per seizoen altijd goed is voor een aantal doelpunten of assists. Hij kan zowel als linksbuiten als aanvallend op het middenveld ingezet worden. We hebben met Sören dus meer mogelijkheden voor de aanvallende- en middenveldposities."

Stutter verdiende zijn contract na een succesvolle stageperiode. De middenvelder is afkomstig van de Duitse amateurclub SV Holzwicke. In Nijmegen tekende hij voor 1 seizoen met een optie voor nog een jaar. Technisch Directeur Carlos Aalbers: "Marcel heeft zich de afgelopen weken goed gemanifesteerd en een uitstekende ontwikkeling laten zien. Hij beschikt over goede basisvaardigheden en een uitstekende mentaliteit. Wij hebben er daarom alle vertrouwen in dat hij van toegevoegde waarde zal zijn voor onze selectie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!