Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Espanyol en Valladolid azen op Aissati


25 juli 2012 - Ismail Aissati leek de volgende versterking van Vitesse te worden. Aissati trainde mee in de voorbereiding en poseerde zelfs op de elftalfoto. Uiteindelijk werden de onderhandelingen stopgezet. Het lijkt er interesse uit de Primera Division roet in het eten van Vitesse gooit.

Aissati heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat hij nog graag eens in Spanje actief zou willen zijn. Espanyol en Real Valladolid zouden beide zeer gecharmeerd zijn van de kleine middenvelder. Beide clubs kunnen Aissati wel bekoren en de verwachting is dan ook dat onderhandelingen snel zullen volgen. De middenvelder zit sinds deze zomer zonder contract nadat zijn verbintenis bij Ajax afliep.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!