Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bayern ontkent interesse in Nigel de Jong


25 juli 2012 - Bayern Munchen ontkent belangstelling te hebben in Nigel de Jong. Sterker nog, Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge meldt tegen Bild dat de international overal in Europa door zijn zaakwaarnemer wordt aangeboden.

'We weten dat De Jongs zaakwaarnemer hem overal aanbiedt. Maar het klopt niet dat Bayern interesse in hem heeft', stelt Rummenigge in gesprek met Bild. Een overgang van De Jong naar de Duitse recordkampioen lijkt er dus niet in te zetten. Het is onbekend bij welke andere clubs de defensieve middenvelder nog meer is aangeboden.

Nigel de Jong kroonde zich het afgelopen seizoen met Manchester City tot kampioen van Engeland. Zijn inbreng was afgelopen seizoen kleiner dan de jaren ervoor. De Jong heeft in Manchester nog een contract tot volgend jaar zomer. Onderhandelingen over een nieuwe verbintenis werden eerder afgebroken. Eerder speelde De Jong voor Ajax en Hamburger SV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!