Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ en CSKA Moskou zijn het eens over Elm'


25 juli 2012 - Rasmus Elm lijkt hard op weg naar Rusland. AZ is met CSKA Moskou nagenoeg eens over een transfer. De Zweeds international zal AZ ruim miljoen euro opleveren. AZ voorkomt daarmee een transfervrij vertrek van Elm die in Alkmaar nog een contract had tot volgend jaar zomer.

Algemeen directeur Toon Gerbrands in gesprek met Voetbal International: 'We zijn er op hoofdlijnen uit. Als ik er een fles wijn op zou moeten zetten, zou ik het doen. We moeten nu alleen de gebruikelijke formaliteiten, zoals een bankgarantie, afhandelen. We hebben al eerder zaken gedaan met CSKA Moskou. Dat helpt.'

AZ werd het in januari al met CSKA Moskou eens over de transfer van Pontus Wernbloom. Die transfer leverde AZ toen een bedrag op van 3 miljoen euro. Daar lijken nu nog eens 6 miljoen euro bij te komen. Aanvankelijk zou Elm een vriendschappelijk duel met AZ spelen tegen Istanbul BB. De vrije trappen specialist heeft vrijaf gekregen en reist morgen naar München voor een tweedaagse fysieke test.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!