Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord komt niet tot scoren tegen Mallorca


25 juli 2012 - Feyenoord heeft haar laatste oefenduel in de aanloop naar het derde voorronde duel in de Champions League tegen Dinamo Kiev gelijk gespeeld. In De Kuip kwam Feyenoord tegen een defensief ingesteld Mallorca niet tot scoren.

Feyenoord liet zien defensief als een huis te staan. De defensie onder leiding van Ron Vlaar en Stefan de Vrij bleef eenvoudig op de been tegen de nummer tien van het afgelopen seizoen in de Primera Division. Ook op het middenveld met Clasie, Vormer en Immers was weinig aan te merken. Vormer heeft alles in zich om een echte publiekslieveling te worden. Immers was op het middenveld prima maar was onfortuinlijk in de afwerking.

Niet alleen Immers had dat manco vandaag. Eigenlijk de complete voorhoede. Zo verstijfde Sekou Cisse al vroeg in het duel toen hij oog in oog met de Israëlische doelman van Mallorca kwam na een lange bal van Stefan de Vrij. In de tweede helft kopte Lex Immers uit een vrije trap op de lat. Feyenoord bleef kansen creëren maar gescoord werd er niet meer.

Trainer Ronald Koeman gaf nagenoeg al zijn nieuwelingen speelminuten. In de eerste helft waren er basisplaatsen voor Ruud Vormer en Lex Immer. Na rust kwamen Janmaat, Singh en Elabdellaoui als invaller in de ploeg. Feyenoord speelt aanstaande dinsdag eerst uit tegen Dinamo Kiev.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!