Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chaos bij tegenstander Vitesse


25 juli 2012 - Het was chaos bij Lokomotiv Plovdiv, de tegenstander van Vitesse donderdag in de Europa League. De Bulgaarse club zag haar voorzitter / geldschieter vertrokken. Hierop besloten ook drie spelers de club vaarwel te zeggen.

"We zijn behoorlijk in mineur", laat trainer Emil Velev weten aan Omroep Gelderland. "Het was moeilijk voor mij, er zijn zomaar opeens drie basisspelers vertrokken naar CSKA Sofia. De eigenaar Mister Dinev is nu weg, maar we proberen voor hem te winnen van Vitesse."

"Meneer Rutten kwam naar Bulgarije om van ons te winnen, maar ik merkte dat hij na afloop toch nerveus was. Wij moeten meer scoren dan zij. Ik acht de kans 50 procent dat wij verder gaan. Vitesse is thuis weliswaar sterk en ze maakten een goede indruk. Het is een attractieve ploeg met jonge, technische spelers, maar we doen er alles aan om ze te verslaan."

De wedstrijd morgen in het Gelredome begint om 20.00 uur. Eredivisie Live zal het duel live uitzenden. De wedstrijd in Bulgarije eindigde eerder in een spectaculaire 4-4.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!