Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap neemt afscheid van Sreckovic


25 juli 2012 - Een forse meevaller voor De Graafschap. De Superboeren zagen vandaag Nenad Sreckovic vertrekken naar het Noorse Frederikstad FK. En dat is financieel een opsteker voor De Graafschap. Sreckovic had geen meerwaarde in Doetinchem maar drukte als speler van buiten de Europese Unie met zijn salaris wel zwaar op de begroting.

"We zijn blij voor hem, maar ook voor ons. Zijn vertrek past in de sanering die nodig was. We hadden hier ook rekening mee gehouden", zegt technisch manager Roland Vroomans in gesprek met Omroep Gelderland. Sreckovic tekende pas vorig jaar zomer in Doetinchem een contract.

Waar de aanvaller bij Andries Ulderink nog regelmatig een basisplaats had, belandde hij bij de entree van Richard Roelofsen (foto) op de bank of zelfs op de tribune. De Servische aanvaller lag in de Vijverberg nog twee seizoenen onder contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!