Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax bevestigt vertrek Dario Cvitanich


25 juli 2012 - De Telegraaf meldde het al. Ajax is nu met de bevestiging gekomen. Dario Cvitanich vertrekt definitief bij Ajax. De Amsterdammers hebben een akkoord bereikt met het Franse OGC Nice over een transfer.

Ajax nam de aanvaller in de zomer van 2008 voor maar liefst 7,5 miljoen euro over van Banfield. De Argentijnse aanvaller was het seizoen ervoor in eigen land topscorer geworden. Ajax dacht met de aanvaller, die ook over een Kroatisch paspoort beschikt, goud in handen te hebben. In 42 wedstrijden kwam de aanvaller niet verder dan 13 doelpunten.

De afgelopen twee seizoenen verhuurde Ajax de aanvaller respectievelijk aan het Mexicaanse Pachuca en het Argentijnse Boca Juniors. In Amsterdam had Cvitanich nog een contract tot volgend jaar zomer. Cvitanich is deze zomer de zoveelste overbodige speler die Ajax van de loonlijst kan schrappen. Ajax houdt een kleine transfersom over aan de overgang van de Argentijn naar Nice.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!