Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ook Anderlecht denkt aan Moisander'


26 juli 2012 - Nu Marc Muniesa niet langer een optie is vanwege een zware knieblessure moet Ajax alsnog op zoek naar duurdere alternatieven die Jan Vertonghen kunnen opvolgen. In het geval van Niklas Moisander loert er nu wel concurrentie.

Anderlecht is namelijk van plan zich te gaan mengen in de strijd om Moisander. De Finse verdediger is in beeld als vervanger van Roland Juhasz of Cheikhou Kouyaté. Anderlecht zou volgens de Belgische krant Het Nieuwsblad al contact hebben opgenomen met de AZ-captain. Anderlecht verwacht zaken te kunnen doen met AZ voor een bedrag van minimaal drie miljoen euro. Moisander viel Anderlecht op tijdens de ontmoeting vorig seizoen met AZ in de Europa League.

Eerder werd door Ajax verwacht dat Moisander zeker 6 miljoen euro moet kosten. AZ zal niet happig zijn op een transfer. Financieel is het ook niet noodzakelijk met de aanstaande transfer van Rasmus Elm naar CSKA Moskou. Overigens werd Ajax niet alleen gelinkt aan Moisander maar ook aan zijn ploeggenoot Nick Viergever. Ook Bram Nuytinck (NEC) wordt in Amsterdam genoemd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!