Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Vrij hoopt ooit aanvoerder te worden


26 juli 2012 - Stefan de Vrij voelt niets voor een vertrek bij Feyenoord. De Engelse promovendus Southmapton klopte onlangs tevergeefs aan voor de twintigjarige jeugdinternational.

"Allemaal leuk en aardig dat Southampton belangstelling heeft, maar het is te vroeg. Ik blijf sowieso", aldus De Vrij in gesprek met de gratis krant Metro. De Vrij weet ook dat hij een grote kans maakt om aanvoerder van Feyenoord te worden wanneer Ron Vlaar vertrekt. "Een hele eer natuurlijk en het zou ook goed zijn voor mijn ontwikkeling."

"Hopelijk komt dat ooit, want het ziet er naar uit dat Ron blijft. En dat is niet alleen voor mij belangrijk, maar voor het hele team." Vlaar is belangrijk voor de ontwikkeling van de jonge De Vrij. De jeugdinternational weet precies waar hij aan moet werken. "Ik moet meer het voortouw nemen. Dat is anders dan werken aan je techniek of passing, daar kun je op trainen."

"Maar me laten gelden zit niet heel erg in me, dus dat is best moeilijk. Maar het hoort wel bij mijn positie", vervolgt De Vrij in zijn gesprek met Metro. Het vizier is nu gericht op de wedstrijden tegen Dinamo Kiev. De Vrij wil weten waar hij staat en dat kan tegen de Oekraïense topclub. "Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om me op dat niveau te meten."

Stefan de Vrij speelde ondanks zijn jonge leeftijd al 77 Eredivisie-duels voor Feyenoord

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!