Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente rekent nu wel af met Inter Turku


26 juli 2012 - FC Twente stelde vandaag orde op zaken in Finland. Na het teleurstellende 1-1 gelijke spel vorige week in Enschede wist de ploeg van Steve McClaren vandaag overtuigend te winnen. De Tukkers boekte een 5-0 overwinning tegen INter Turku.

Al na zeven minuten spelen was het eigenlijk al geen duel meer. Op dat moment had FC Twente al een 2-0 voorsprong in handen door goals van Leroy Fer en Glynor Plet. Door de vroege voorsprong moest de thuisploeg maar liefst drie keer scoren om de derde voorronde van de Europa League te kunnen bereiken.

Dat werd een onmogelijke opgave want FC Twente was oppermachtig. Dat FC Twente bij rust met slechts 0-3 leidde mag een wonder heten. Alleen Nacer Chadli wist nog tot scoren te komen. Alleen de bekritiseerde Glynor Plet had al voor rust een hattrick moeten maken. Nieuweling Dusan Tadic was opnieuw belangrijk, in de eerste helft tekende hij voor twee assists.

Ook na rust had FC Twente weinig te duchten van Inter Turku. Zelf zou het nog twee keer tot scoren komen. Het was opnieuw Leroy Fer die scoorde. In de voorlaatste minuut bepaalde Nacer Chadli, eveneens met zijn tweede, de eindstand op 0-5.

In de volgende ronde treft FC Twente de winnaar van MladŠ Boleslav ( TsjechiŽ ) Thůr Akureyri ( IJsland ). Het lijkt een reis naar TsjechiŽ te gaan worden. Het eerste duel eindigde al in een 3-0 zege voor Boleslav. FC Twente begint op 2 augustus met een thuiswedstrijd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!