Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Vitesse maakt werk van Theo Janssen'


27 juli 2012 - Vitesse is serieus bezig om Theo Janssen terug te halen naar de club waar hij tien jaar voor speelde. Beide partijen zouden zelfs al in verregaande onderhandeling zijn, zo melden meerdere bronnen donderdag tegenover Omroep Gelderland.

De 31-jarige Janssen heeft er zelf nooit een geheim van gemaakt dat hij graag weer voor Vitesse zou spelen. Op dit moment staat de linkspoot echter nog een jaar onder contract bij Ajax. Technisch directeur Ted van Leeuwen wilde donderdagavond niet ingaan op de interesse van Vitesse voor Janssen.

Ajax lijkt komend seizoen te gaan spelen met een middenveld bestaande uit Vurnon Anita, Siem de Jong en CHristian Eriksen. Daarmee belandt routinier Janssen in Amsterdam op het tweede plan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!