Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leroy Fer blijft FC Twente trouw


27 juli 2012 - Benfica heeft opnieuw aangeklopt bij FC Twente. De Portugese topclub wilde graag zaken doen met de Tukkers. Leroy Fer moet in Lissabon de opvolger worden van de Belgisch international Axel Witsel die in de belangstelling staat van alle Europese topteams.

Fer voelt zelf weinig voor een overgang naar Portugal. De middenvelder verruilde pas vorig jaar zomer Feyenoord voor FC Twente en past er voor om nu weer te verhuizen. Benfica klopte eerder deze zomer al bij FC Twente aan voor Ola John en Luuk de Jong. Ola John werd voor 9 miljoen euro verkocht terwijl De Jong geen trek had in een Portugees avontuur. Uiteindelijk vertrok De Jong naar Borussia Monchengladbach.

Gisteren in het duel met het Finse Inter Turku speelde Fer op de meest aanvallende positie op het middenveld. Fer maakte daar indruk door twee keer tot scoren te komen. Steve McClaren in De Telegraaf: "In Enschede vonden wij dat we vanuit het middenveld te weinig mensen in het strafschopgebied hadden. We zijn toen geëindigd met Leroy op deze positie en dat heeft hij ook ditmaal weer goed gedaan. Hij is voor mij zeker een optie op deze plek dit seizoen. Ik vind, dat we hoe langer meer de juiste mix en balans weten te vinden voor het team."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!