Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McClaren zet drie spelers uit selectie


27 juli 2012 - Bij FC Twente lijkt een aantal spelers het voorlopig verbruidt te hebben bij de clubleiding en trainer Steve McClaren. Rasmus Bengtsson, Edwin Gyasi en Chris David zijn op een zijspoor gezet. Voorlopig trainen ze bij de beloften van FC Twente.

Edwin Gyasi kende een uitstekende voorbereiding bij FC Twente met een basisplaats vorige week tegen Inter Turku als gevolg. De van De Graafschap-overgekomen Gyasi kwam in Finland te laat voor een maaltijd. McClaren: 'Dit is niet acceptabel'.

Eerder had McClaren al besloten om Rasmus Bengtsson vanwege disciplinaire redenen thuis te laten. De centrale verdediger uit Zweden werd vorige week in de rust gewisseld. Hierop besloot hij de Grolsch Veste te verlaten en zich niet meer bij zijn teamgenoten te voegen. Ook dat was tegen de gedragsregels in Enschede in.

De problemen van Chris David zijn van andere orde. FC Twente heeft veel vertrouwen in de negentienjarige middenvelder. David weigert echter zijn aflopende contract in Enschede te verlengen en schermt met belangstelling van Ajax en Fulham. David begon het seizoen nog als stagiair bij het eerste elftal. Nu mag hij alleen nog meetrainen bij de FC Twente beloften.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!