Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax bevestigt: Vitesse meldde zich voor Janssen


27 juli 2012 - Vitesse heeft zich officieel bij Ajax gemeld voor Theo Janssen. Omroep Gelderland kwam donderdag met het nieuws, inmiddels heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax de belangstelling bevestigd.

"Vitesse heeft zich inderdaad gemeld", zegt Overmars in gesprek met Voetbal International. Daarmee bevestigde Overmars de eerdere hardnekkige geruchten over een toenadering van Vitesse. Ajax hoeft de 31-jarige niet kwijt. "Maar Theo is een belangrijke speler voor Ajax, dus wat ons betreft hoeft hij niet weg."

Theo Janssen heeft in Amsterdam nog een verbintenis tot de zomer van 2013. Komend seizoen lijken de kansen op een basisplaats klein. De verwachting is dat De Boer het seizoen zal beginnen met een middenveld bestaande uit Vurnon Anita, Siem de Jong en Christian Eriksen. Janssen zal zich dan moeten schikken in een rol op het tweede plan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!