Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente en Inter eens over Castaignos


27 juli 2012 - Luc Castaignos is op weg naar FC Twente. De Tukkers zijn het op hoofdlijnen eens geworden met Internazionale over de transfersom van de jeugdinternational. FC Twente is bereid een bedrag van circa 6 miljoen euro voor de aanvaller neer te tellen.

"Ik heb vanochtend goede berichten gekregen. De clubs zijn er bijna uit. Ik verwacht dat het vandaag helemaal rond komt", aldus zaakwaarnemer Karim El Atmani in gesprek met De Telegraaf. Eerder was er nog een groot verschil tussen vraag (7 miljoen euro) en aanbod (5 miljoen euro). Nu hebben beide clubs elkaar gevonden in een transfer van circa 6 miljoen euro die aan de hand van premies nog kan oplopen.

Een snelle afwikkeling zou goed nieuws zijn voor FC Twente. In dat geval kan Castaignos nog worden ingeschreven voor de tweestrijd met het Tsjechische Mlada Boleslav in de derde voorronde van de Europa League. Internazionale, dat ook uitkomt in de derde voorronde van de Europa League, schreef Castaignos al niet meer in. Dmitry Bulykin lijkt de deadline niet te halen omdat hij zijn tewerkstellingsvergunning nog moet ontvangen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!