Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord raakt Vlaar toch kwijt aan Villa


27 juli 2012 - Een flinke aderlating voor Feyenoord. Aston Villa heeft zich alsnog gemeld voor Ron Vlaar en Feyenoord is daarmee haar captain kwijt. Voor Vlaar lag in Birmingham een driejarig contract, Feyenoord ontvangt voor haar boegbeeld 4 miljoen euro.

Technisch directeur Martin van Geel op Feyenoord.nl: "Het was ons bekend dat Ron na zeven jaar Feyenoord zijn zinnen had gezet op een stap naar het buitenland, in dit geval dus een gerenommeerde club in de Premier League. Door de wispelturige handelswijze van Aston Villa was algemeen bekend geworden dat Vlaar een gelimiteerde schadeloosstelling in zijn contract had staan. Nu Ron overeenstemming heeft bereikt met Aston Villa, heeft de club ook bevestigd dat zij tegemoet willen komen aan hetgeen wij maximaal voor hem kunnen vragen. Zakelijk gezien hebben wij ons daar dus bij neer te leggen."

"Ron was een boegbeeld van deze club. Hij was de aanvoerder en een echte leider, die een fantastisch seizoen achter de rug heeft. Zijn ervaring en zijn leiderschap zal een gemis zijn voor Feyenoord. Ron heeft zeven jaar lang ziel en zaligheid gegeven voor onze club, daarom gunnen we hem deze stap van harte. Maar zeer jammer blijft het natuurlijk wel."

Van Geel baalt wel van de transfer nu het duel met Dinamo Kiev nadert. De technisch directeur: "De handelswijze van Aston Villa heeft de afgelopen tijd voor veel onrust gezorgd. Daarnaast is het tijdstip met het oog op onze aanstaande wedstrijd niet gunstig. Wat dat betreft hadden we liever gehad dat deze transfer een week eerder was rondgekomen."

Voor Vlaar gaat een droom in vervulling zo laat hij aan de website van Feyenoord weten. "Het is een raar besef om weg te gaan bij Feyenoord, maar het is voor mij een droom om naar de Premier League te vertrekken. We zijn vandaag weer in gesprek geraakt, waarbij het een en ander is uitgesproken. Het was een pittig gesprek, waarin namens Aston Villa ook excuses zijn gemaakt voor hun handelswijze de afgelopen tijd. Ik kan me voorstellen dat de supporters op dit moment even wat minder blij met me zijn, maar ik hoop ook dat ze mij deze overstap naar de Premier League zullen gunnen."

"Het zal me zwaar vallen om Feyenoord te verlaten, want mijn hart ligt bij die club. Ik heb ontzettend veel meegemaakt bij de club, hoogte- en dieptepunten. Het absolute hoogtepunt was voor mij het afgelopen seizoen, waarin we de twee plaats in de competitie bereikten en ik uiteindelijk ook mee mocht naar het EK."

Vlaar: "Ik heb een fantastische tijd gehad bij Feyenoord en heb in die tijd altijd heel veel steun gehad van het legioen. Mijn band met Feyenoord is voor altijd, ik zal zeker terug blijven komen in De Kuip."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!