Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax hoeft Theo Janssen niet kwijt


28 juli 2012 - Ajax hoeft niet zo nodig afscheid te nemen van Theo Janssen. Een definitief besluit over de toekomst van Janssen is nog niet genomen. Het lijkt er echter op dat Vitesse de middenvelder niet zo maar in de Amsterdam ArenAkan kan ophalen.

"Vitesse heeft zich voor hem gemeld", bevestigt directeur voetbalzaken Marc Overmars in De Telegraaf. Tot een bod is het nog niet gekomen. Overmars: "Nee, er is nog geen bod gedaan en het is de vraag of dat zin heeft." Dat lijkt iets waar Ajax nog intern een besluit over zal moeten maken.

Overmars vervolgt: "Frank de Boer en de anderen van het technisch hart moeten bepalen wat ze willen. Ik ben slechts uitvoerder. Als de 'techniek' zegt 'hij mag niet weg', dan blijft hij. En dat kan ik me voorstellen, want Theo was, is en wordt een belangrijke speler voor Ajax. Als Frank vindt dat hij voor een bepaald bedrag wel weg mag, kijken we verder. Voorlopig is de status dat de Ajax-selectie in Engeland zit, Vitesse voor Theo heeft aangeklopt en meer niet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!