Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'NEC huurt Glynor Plet van FC Twente'


28 juli 2012 - Het lijkt erop dat NEC de zoektocht naar een centrumspits met succes heeft afgerond. Daarmee heeft NEC de strijd gewonnen van PEC Zwolle en VVV Venlo die ook in de markt waren om Plet van FC Twente te huren.

De 25-jarige Plet is door de komst van Luc Castaignos en Dmitry Bulyikin in Enschede voor de spitspositie derde keus geworden. Plet had ook het afgelopen half seizoen geen basisplaats bij FC Twente dat hem in januari overnam van Heracles Almelo. Eerder speelde Plet voor FC Den Bosch en Telstar.

Behalve Plet beschikt NEC over nog vier spelers die als centrumspits kunnen fungeren: Danny van den Meiracker, Melvin Platje, Rick ten Voorde en Erton Fejzullahu. Bij NEC was niemand bereikbaar om de komst van Plet te bevestigen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!