Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Niklas Moisander ziet Anderlecht wel zitten'


28 juli 2012 - Ajax is Jan Vertonghen al een tijdje kwijt. Een vervanger werd nog niet aangetrokken. Marc Muniesa was topkandidaat maar liep een zware knieblessure op. Nu zal Ajax op moeten schieten met Niklas Moisander. De aanvoerder van AZ heeft namelijk de belangstelling van Anderlecht getrokken.

Soren Lerby, zaakwaarnemer van Moisander, in gesprek met de Belgische krant Het Nieuwsblad: "Niklas wil graag naar Anderlecht komen. Het is een grote club die een goeie kans maakt om Champions League te spelen en bij Anderlecht zou hij ook weer samenwerken met John van den Brom."

Ajax haalde Moisander al op jonge leeftijd naar Nederland. De Finse verdediger speelde in Amsterdam een aantal jaren in de jeugdopleiding en ontmoette daar ook Van den Brom voor het eerst. Via FC Zwolle belandde Moisander bij AZ waar hij is uitgegroeid tot een van de beste verdedigers in de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!