Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Niklas Moissander flirt met Anderlecht


29 juli 2012 - Niklas Moisander ziet zichzelf al bij Anderlecht spelen. De Finse verdediger wil AZ maar al te graag verruilen voor de Belgische topclub zo laat hij optekenen in Het Nieuwsblad.

Moisander in gesprek met Het Nieuwsblad: "Ik weet dat Anderlecht me echt wil, maar er is nog geen concreet voorstel", verklapt Moisander. "Het klopt dat ik ook graag naar Anderlecht wil. Ik was vorig jaar na onze Europese confrontatie onder de indruk van hun stadion en de geweldige Anderlecht-supporters."

"Het is een grote club en bovendien hebben ze met John van den Brom een coach die ik goed ken van bij jong Ajax. Hij is een goede trainer. Het is nu aan mij om te wachten tot het echt concreet wordt. Ik weet dat Anderlecht Suarez heeft verkocht en ik hoop dat ze een deel van dat geld aan mij spenderen."

"Ik heb vier mooie jaren gehad bij AZ, maar ik ben toe aan een nieuwe stad. Ik voel de spanning en hoop echt dat het deze zomer rondkomt. Of een nieuwe club in Nederland ook tot de mogelijkheden behoort? Ajax is de kampioen van Nederland en Anderlecht de kampioen van België."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!