Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Basten niet tevreden over voorbereiding


29 juli 2012 - SC Heerenveen was in de voorbereiding niet in goede doen. Donderdag wacht de eerste echte test voor de mannen van Marco van Basten. In de derde voorronde van de Europa League wacht namelijk Dinamo Boekarest.

Slechts twee van de zes oefenduels werden door SC Heerenveen winnen afgesloten. Dit weekend werd er in Duitsland nog met 2-0 verloren van 1. FC Köln. Tevreden kan trainer Marco van Basten dan ook niet echt zijn. Dat is de nieuwe trainer ook niet, hoop op de ommekeer is aanwezig.

Van Basten op de website van SC Heerenveen: "Qua resultaat hebben we deze voorbereiding niet goed gepresteerd. Daar zijn we niet tevreden mee. Donderdag zal het echt beter moeten. Dat willen we ook, en daar werken we hard aan. Maar dat lukt niet zomaar even snel. Tegen FC Köln miste ik echt een stukje beleving bij ons, terwijl ik dat vooraf wel geëist had. We wilden in Keulen een goede prestatie neerzetten."

In de voorbereiding werden slechts twee duels gewonnen. "Dat is jammer, maar daar zullen we mee moeten dealen. Ik heb wel het gevoel dat als het er echt om gaat, dat er dan wel meer beleving in de groep zit." Donderdag mag de selectie die beleving laten zien wanneer de Friezen aantreden tegen Dinamo Boekarest.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!