Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alex Pastoor: 'Elftal begint vorm te krijgen'


29 juli 2012 - NEC verloor in Groesbeek met 2-1 van het Spaanse Rayo Vallecano. Tegen de verhouding in had NEC nog enige tijd een 1-0 voorsprong door een goal van Ten Voorde. Ondanks het verlies is trainer Alex Pastoor tevreden over de progressie die werd getoond

Alex Pastoor: "Ik vond het een geweldige wedstrijd omdat er veel energie in moest worden gelegd. Ik heb aardige dingen gezien. Omdat dit een tegenstander van uitstekend niveau was, werd ook het uiterste gevergd van ons en moesten we alles uit de kast halen," vertelde Pastoor in gesprek met Omroep Gelderland. "Als je dat niet doet ga je er af met een nulletje of zes."

"Het elftal begint vorm te krijgen," vervolgde de oefenmeester. "Wat nog ontbreekt is met name het vrijlopen. Dat moet echt honderd procent en vol gas. En verder mag er nog wel wat meer durf en overtuiging inzitten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!