Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Elm: 'Vertrek met gemengde gevoelens'


30 juli 2012 - Rasmus Elm heeft zijn trainer naar CSKA Moskou bijna te pakken. De Zweeds international werd al medisch gekeurd en het nis nu wachten op de laatste formaliteiten. Na afloop bij AZ - Mallorca, hij voetbalde zelf al niet meer mee, had Elm gemengde gevoelens.

Elm in De Telegraaf: "Ik heb nog steeds gemengde gevoelens. Ik heb het hier bij de club, de mensen en de stad altijd geweldig naar mijn zin gehad. Ik ben deze zomer één dag naar Moskou geweest. Om een gevoel te krijgen bij die stad, al is dat op zo'n korte termijn erg moeilijk. Het voelt als een goede stap. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, aan een nieuw avontuur. En natuurlijk is het ook economisch interessant."

"Ik hoop dat het een goede stap is. Je weet het nooit zeker. Net als Pontus Wernbloom, die in de winter vertrok, weet ik dat vertrekken een deel is van de voetbalwereld. Maar ik ga niet voor altijd weg. Met Pontus daar maakt het de overstap wat makkelijker. Hij was al een vriend van me bij AZ en onze vriendinnen gaan ook goed met elkaar om," zo vervolgde Elm zijn verhaal tegenover De Telegraaf.

"Ik heb hier een tijd moeten wennen en me aan moeten passen. Pas in het derde jaar heb ik me zonder blessures goed kunnen ontwikkelen. Ik heb hier veel geleerd en ben gegroeid als speler en als persoon. Het is altijd treurig om te vertrekken en gedag te zeggen. Trainer Gertjan Verbeek is een groot deel van het succes geweest. Ik heb veel gesprekken met hem gevoerd, ook op het einde. Daar luister je naar, maar op het eind luister je naar je eigen gevoel. En dat van je familie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!