Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wil Plet nog niet kwijt


30 juli 2012 - Luc Castaignos staat op het punt een vierjarig contract te tekenen bij FC Twente. Daarmee is de speler ook speelgerechtigd voor het duel teen Mlada Boleslav. Toch willen de Tukkers de overbodig geraakte Glynor Plet nog niet kwijt.

McClaren weet nog niet of Castaignos fit genoeg is om te spelen. "Hij is pas een week of twee in training. Uit de medische testen moet blijken hoe ver hij is. Aan de hand daarvan bepaal ik of ik een beroep op hem doe", aldus McClaren in De Telegraaf over Castaignos. Voor de twee duels tegen FC Mlada Boleslav wil Steve McClaren de aanvaller graag bij de selectie houden.

Het betekent dat NEC dat het meest concreet in de markt is voorlopig nog even geduld moet hebben. McClaren in De Telegraaf: 'Glynor maakt gewoon deel uit van de selectie en we hebben alle spelers hard nodig.' Dmitry Bulykin wacht nog altijd op zijn tewerkstelling.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!