Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo hoopt op transfer Yoshida


30 juli 2012 - VVV-voorzitter Hai Berden hoopt opnieuw een mooie transfer te kunnen bewerkstelligen. Maya Yoshida maakt als aanvoerder van het Olympisch team van Japan namelijk veel indruk. Zo werd al met 1-0 gewonnen van Spanje.

Hai Berden in gesprek met De Telegraaf: "Maya stond al in de belangstelling van Aston Villa, maar uiteindelijk ging de transfer van Ron Vlaar toch door. Hij werd na de wedstrijd tegen Spanje door Engelse media zelfs vergeleken John Terry. Ik bezoek het laatste groepsduel van Japan tegen Honduras komende woensdag. De kans is groot dat ik dan benaderd zal worden door verschillende clubs die interesse hebben in Maya. Voor VVV en Maya zelf is dit het perfecte moment dat hij de stap naar een grotere club maakt."

Yoshia heeft in Venlo nog een contract tot de zomer van 2013. Daarmee is deze zomer het uitgelezen moment om nog te cashen op de Japanse verdediger. Eerder ging VVV Venlo aan de hand van Berden al aan de haal met miljoenen door transfers van Yoshida's landgenoot Keisuke Honda en de Nigeriaan Ahmed Musa aan CKSA Moskou. Volgens De Telegraaf is er voor Yoshida belangstelling uit Engeland en Duitsland.

De Telegraaf weet ook te melden dat Balazs Toth aan VVV Venlo heeft laten weten niets te voelen voor een terugkeer naar De Koel. Toth geeft de voorkeur aan een langer verblijf in eigen land bij de Hongaarse kampioen Videoton FC. "Balazs heeft aangegeven dat hij in eigen land wilt blijven spelen," aldus algemeen directeur Hans Soentjens.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!