Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil Timothy Derijck slijten aan Anderlecht


30 juli 2012 - Anderlecht heeft interesse in Timothy Derijck. De Belgische verdediger van PSV geldt als een goedkoper alternatief van Niklas Moisander (AZ) die ook de belangstelling van de Belgisch kampioen heeft getrokken.

PSV nam Timothy Derijck pas vorig jaar zomer over van ADO Den Haag. De Belgische verdediger kostte PSV ruim 750.000 euro. Een basisplaats had Derijck in Eindhoven nooit. Door de komst van 'Zanka' Jorgensen is Derijck verder in de pikorde gedaald.

De Eindhovense club lijkt dan ook bereid te praten met Anderlecht over een eventuele transfer. Derijck kent Anderlecht door en door. Voordat Feyenoord hem als A-junior naar Nederland haalde kwam Derijck uit in de jeugdopleiding van Paars-wit. De 25-jarige Derijck ziet een terugkeer dan ook wel zitten.

Volgens Voetbal International wil PSV best zaken doen met Anderlecht. Voorwaarde is wel dat dit gebeurd na de vierde voorronde van de Europa League (23 en 30 augustus). Dat is nu juist iets wat Anderlecht, dat het seizoen in BelgiŽ al is begonnen, niet ziet zitten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!