Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax nog niet klaar op transfermarkt'


30 juli 2012 - Ajax wil deze zomer nog een aanvaller aantrekken. Dat verklaarde directeur voetbalzaken Marc Overmars in gesprek met De Telegraaf.

Ajax zit momenteel in de afrondende fase van de transfer van Tobias Sana. De 23-jarige buitenspeler komt voor 'enkele tonnen' over van het Zweedse IFK Goteborg. Daardoor is het transferpotje in Amsterdam nog niet op. Overmars: "Sana was een koopje. Zozeer dat er waarschijnlijk nog een aanvaller bij komt."

Eerder deze zomer haakte Ajax af voor Luciano Narsingh. SC Heerenveen vroeg in de ogen van Ajax te veel. PSV ging uiteindelijk met de international aan de haal en betaalde 4,1 miljoen euro. Volgens De Telegraaf betaalde Ajax voor Sana slechts 350.000 euro aan Goteborg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!