Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Vitesse en Schalke praten weer over Annan'


30 juli 2012 - Anthony Annan keert mogelijk weer terug bij Vitesse, zo meldt Omroep Gelderland. De 26-jarige speler was maandag aandachtig toeschouwer bij de training van Vitesse op Papendal.

De Ghanese middenvelder speelde vorig seizoen op huurbasis voor de Arnhemse club. Zijn werkgever Schalke 04 sprak al meerdere malen met Vitesse over een definitieve overname van Annan. Vitesse vond de vraagprijs van Schalke eind mei (naar verluidt ruim 1,5 miljoen euro) te hoog. Ook moest de club er toen nog met Annan zelf uitkomen. Naar verluidt praten Vitesse en Annan's zaakwaarnemer nu weer met elkaar. Ook Schalke zou willen meewerken.

Volgens Vitesse ging het maandag echter om een prive-bezoek van Annan. Op de vraag of Annan binnenkort een contract tekent bij Vitesse antwoorde hij tijdens de training "misschien." Eind mei liet Annan ook nog optekenen dat hij "graag permanent" voor Vitesse zou spelen. "Hier speel ik, waarom zou ik dan op de bank bij Schalke gaan zitten", zei de Ghanees destijds.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!