Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fans Feyenoord mogen weer hopen op Guidetti


30 juli 2012 - De fans van Feyenoord mogen hopen op een hereniging met John Guidetti. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, geeft aan dat zijn club op het vinkentouw zit bij eventuele ontwikkeling omtrent Guidetti.

"We zitten op het vinkentouw", aldus Van Geel in gesprek met RTV Rijnmond. "Het zegt wel iets dat hij bij Manchester City rugnummer 60 heeft gekregen. Dat zou bij ons anders zijn. Ik wil echter niemand blij maken, maar we volgen hem wel."

John Guidetti maakte het afgelopen seizoen een grote indruk in Rotterdam-Zuid. Guidetti was een van de spelers die het jonge elftal op sleeptouw kon nemen. De aanvaller is al enige tijd uit de roulatie vanwege een zenuwblessure. Hierdoor is hij nog zeker twee tot drie maanden uitgeschakeld.

Feyenoord overweegt ook nog een vervanger aan te trekken voor de naar Aston Villa vertrokken Ron Vlaar. "We zoeken niet per se een centrale verdediger", aldus Van Geel. "We zoeken wel een leiderstype voor in de as. Daarvoor hebben we een budget van vier ton."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!