Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cirkel rond voor Rogier Molhoek


30 juli 2012 - FC Dordrecht voegt Rogier Molhoek definitief toe aan de selectie. De 31-jarige middenvelder trainde al enige tijd mee met de selectie van de Jupiler League-club. Molhoek maakte op achttienjarige leeftijd bij Dordrecht ook zijn eerste stappen in het betaald voetbal.

Na een uitstapje van 11 jaar die hem bracht bij RKC Waalwijk, AZ, NAC Breda, Vitesse en VVV Venlo keert de middenvelder nu dus terug aan de Krommedijk. Nu wil Molhoek het voorbeeld zijn voor de jongere spelers van FC Dordrecht zoals hij in het verleden zich zelf kon optrekken aan mannen als Nico Jalink en Marco Boogers. Laatstgenoemde is nu technisch directeur bij FC Dordrecht.

"Ik heb altijd het geluk gehad met ervaren jongens te hebben mogen spelen, daar leer je van", vertelt Molhoek op de website van FC Dordrecht. "Tegenwoordig zie je dat een stuk minder. Bij Dordrecht ben ik nu de enige dertiger en ben ik ineens de routinier geworden. Maar zo voel ik me vooral als we twee keer per dag moeten trainen."

Aanvankelijk had Molhoek helemaal niet de intentie om bij FC Dordrecht terug te keren. "Ik had nog de ambitie om nog zo hoog mogelijk te spelen, maar ik wilde vooral ook weer plezier in het voetballen hebben. Dat heb ik hier gevonden. FC Dordrecht heeft een leuke groep met vooral jonge voetballers waar echt wel mogelijkheden inzitten. Ik ken de kracht in de Jupiler League nog niet zo goed, maar deze groep heeft zeker potentie. Bovendien gaat iedereen hier goed met elkaar om, dat vind ik ook erg belangrijk."

Technisch manager Marco Boogers: "Rogier heeft zoveel kwaliteiten en is zo’n goede voetballer, hij is echt een grote versterking voor FC Dordrecht. Bovendien kan hij met zijn ervaring veel betekenen voor die jonge gasten, dat zie je nu al op het veld. Rogier is een goeie jongen, ik ben erg blij met zijn komst."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!