Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse: 'Misschien nog wel 6 of 7 nieuwe spelers'


30 juli 2012 - Over exact een maand sluit de internationale transfermarkt. Vitesse sprak bij de komst van Merab Jordania uit in het seizoen 2012/2013 om het kampioenschap te willen voetballen. Tot dusver versterkte Vitesse zich echter nog niet met spelers die er direct staan.

"Koopmanschap vergt geduld. De markt komt bovendien langzaam op gang. We laten ons niet leiden door de waan van de Europa League en weigeren met geld te smijten nu Anzhi voor de deur staat", zegt technisch directeur Ted van Leeuwen van Vitesse in gesprek met Omroep Gelderland.

"We willen misschien nog wel zes of zeven nieuwe spelers, maar ook deze groep is weer beter en meer ervaren geworden. Dat zag je tegen Lokomotiv Plovdiv al terug. Als je ziet hoeveel honderd procent kansen we kregen", vervolgt Van Leeuwen tegenover Omroep Gelderland.

Dat Vitesse zich nog gaat versterken is zeker, hoewel er tot nu toe vooral tegenslag was. De clubleiding probeerde tijdens de voorbereiding IsmaÔl Aissati vast te leggen, maar die legde ook de laatste aanbieding van Vitesse naast zich neer. Daarnaast raakt de Arnhemse club vrijwel zeker Alexander BŁttner kwijt. Ondertussen wordt geprobeerd Theo Janssen van Ajax terug te halen en zou Vitesse ook graag Anthony Annan weer toevoegen aan de selectie. De Ghanees werd afgelopen seizoen gehuurd van Schalke'04.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!