Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax is nog niet klaar op transfermarkt


31 juli 2012 - Ajax is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Het aantrekken van Lasse Schone en de aanstaande komst van Tobias Sana verwacht trainer Frank de Boer dat er nog maximaal drie spelers bij komen.

"Ik verwacht dat er nog maximaal drie spelers naar Ajax zullen komen", aldus De Boer in gesprek met Ajax TV. "Er komt er sowieso nog één bij. Van de drie mogelijke versterkingen gaat het dan om een linksbenige verdediger, een spits en misschien nog een buitenspeler."

Aanvoerder Jan Vertonghen vertrok deze zomer bij Ajax om zijn geluk te beproeven bij Tottenham Hotspur. Het ligt voor de hand dat Ajax juist de positie van centrale verdediger door een externe wil invullen. Daley Blind doet het in de voorbereiding echter niet verkeerd. "Daley doet het goed nu. Hij lijkt zich te beseffen dat dit het moment is voor hem om het te laten zien. Dat laat hij zowel op als buiten het veld merken. Hij heeft vaak op die positie gespeeld en vult het nu ook goed in. We kijken echter nog steeds rond voor een linksbenige verdediger."

De enige versterkingen tot dusver zijn Lasse Schöne (NEC) en Tobias Sana (IFK Goteborg). Frank de Boer: "Schöne heeft zich goed aangepast. Hij heeft echt voetbalgogme en is een echte Ajax-speler. Hij heeft vooral in zijn tweede week hier laten zien dat hij het juiste niveau heeft. Laten we hopen dat we ook van Sana kunnen gaan genieten. Hij is eigenlijk zowel een linksbuiten als een rechtsbuiten. Sana heeft veel dreiging en een goed overzicht. Ik ben benieuwd naar wat hij gaat laten zien."

De Boer moet ook nog gaan snijden in zijn selectie. De voormalig international geeft de voorkeur aan een groep van achttien / negentien spelers. "Nu heb ik een selectie van 24 man. En Enoh ontbreekt daar nog in. We zullen knopen moeten gaan doorhakken. Dat zal voor sommigen niet leuk worden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!