Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

MCClaren tevreden over slagkracht FC Twente


31 juli 2012 - Steve McClaren is zeer tevreden met de slagvaardigheid die FC Twente deze zomer op de transfermarkt heeft getoond. De Tukkers contracteerden deze zomer onder andere Dusan Tadic, Robbert Schilder en Luc Castaignos.

"De club heeft heel goed gereageerd op het teleurstellende vorige seizoen en geweldige aankopen gedaan", aldus McClaren in gesprek met De Telegraaf. Stilletjes zou de trainer nog hopen op de komst van een linksback. Nicky Kuiper blijft fysiek kwetsbaar terwijl hij in nieuweling Schilder meer een middenvelder ziet. McClaren: "Een trainer wil altijd spelers erbij, maar de selectie is van dusdanige omvang, dat er alleen nieuwe spelers bij kunnen komen als er andere spelers vertrekken."

FC Twente lijkt echter klaar. Voorzitter Joop Munsterman wil echter nog niet achterover leunen. "Het is nog vroeg. Er kan nog veel gebeuren. We durven pas op 1 september opgelucht adem te halen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!