Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Red Bull Salzburg aast op Yanic Wildschut


31 juli 2012 - Red Bull Salzburg is concreet in de markt voor Yanic Wildschut, zo meldt Dagblad De Limburger. De Oostenrijkse topclub klopte inmiddels al aan bij de zaakwaarnemer van de rappe linksback. VVV Venlo hoorde officieel nog niets.

De Oostenrijks kampioen is het seizoen zeer teleurstellend begonnen. Met grote ambities (het behalen van de groepsfase) begon het aan het Champions League-avontuur. In de voorrondes sneuvelde de Oostenrijkse miljoenenpoeg echter tegen voetbaldreumes F91 Dudelange uit Luxemburg.

Ton Lokhof, nu trainer van VVV Venlo, zal niet blij zijn met de interesse van zijn oude club. In het verleden was Lokhoff de assistent van Huub Stevens in Salzburg. VVV Venlo zou denken aan een transfersom van circa 2 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!